Boka inspirerande föreläsningar med Johan Berger som talare

Johan föreläser.

Boka Johan Berger till jobbet 2022. Fyll på verktygslådan, få ny energi och upplev värsta peppen tillsammans med kollegorna!
Kontakta Johan när ni behöver någon som verkligen kan inspirera, motivera och ge verktyg till den positiva förändring som ni vill se på jobbet. Med Johan ökar ni er förmåga att kommunicera så mycket bättre med omgivningen. Ni utvecklas i realtid och applicerar det nya lärandet i arbetsmiljön.

Oavsett om du är chef medarbetare eller konferensarrangör så vill du tillföra ett mervärde till mötet. Kanske står du just nu inom näringsliv, vård och omsorg, sjukvård eller konferens och vill ha en ny förändring. Eller behöver möta den som redan finns. Du vill boka en inspiratör, talare och föreläsare som verkligen kan inspirera. Du vill ha någon som kan motivera och ge verktyg till den positiva förändring som du vill se. Då är Johan Berger en 100 % matchning.

Genom att utmana kognitiva mönster och kulturer med hjälp av ett utvecklingsinriktat lärande har Johan som inspiratör, föreläsare, samtalscoach, och handledare sedan 2010 fått chefer, ledare, medarbetare att utforska och genomföra positiva förändringar på många arbetsplatser och privatliv i Sverige. Men det får inte bara bli snack. Det ska vara roligt också!

Inspirationsföreläsning i Saltsjöbaden

Johans föreläsningar har en lättsam inramning med ett innehåll som tar upp det som paradoxalt nog ofta är betydligt svårare än uppdraget på anställningsavtalet. Nämligen avtalet om hur vi ska kommunicera med vår omgivning på jobbet.

Utmaningar och utvecklingsområden som Johan jobbar med som inspiratör

våra relationer på arbetstid, känslor och kommunikation, vi är varandras arbetsmiljö, stresshantering, framgångsrik feedback, arbetsglädje, självledarskap, förändringsprocesser, motivation, ansvar, förhållningssätt, teambuilding, ledarskap, medarbetarskap, kollegialt lärande, och hur vi kan utveckla våra relationer på arbetstid.

Johan föreläser för större eller mindre grupper. Det kan vara den lilla personalgruppen, hela företaget / affärsområdet / organisationen eller på konferensen.

Bokningsförfrågan