Boka inspirerande föreläsningar med Johan Berger som talare

föreläsningar med Johan Berger

Fyll på verktygslådan, med föreläsningar med Johan och få ny energi och upplev värsta peppen tillsammans med kollegorna!

Kontakta Johan när ni behöver någon som verkligen kan inspirera, motivera och ge verktyg till den positiva förändring som ni vill se på jobbet. Med Johan ökar ni er förmåga att kommunicera så mycket bättre med omgivningen. Ni utvecklas i realtid och applicerar det nya lärandet i arbetsmiljön.

 

Boka inspirerande föreläsningar med Johan till jobbet 2024

Oavsett om du är chef medarbetare eller konferensarrangör så vill du tillföra ett mervärde till mötet. Kanske står du just nu inom näringsliv, vård och omsorg, sjukvård eller konferens och vill ha en ny förändring. Du vill boka en inspiratör, talare och föreläsare som verkligen kan inspirera. Du vill ha någon som kan motivera och ge verktyg till den positiva förändring som du vill se. Då är Johan Berger en 100 % matchning.

föreläsningar med Johan Berger
Bild från en av alla lyckade föreläsningar med Johan Berger

Genom att utmana kognitiva mönster och kulturer med hjälp av ett utvecklingsinriktat lärande har Johan som inspiratör, föreläsare, samtalscoach, och handledare sedan 2010 fått chefer, ledare, medarbetare att utforska och genomföra positiva förändringar på många arbetsplatser och privatliv i Sverige. Men det får inte bara bli snack. Det ska vara roligt också!

föreläsningar med johan berger

Johans föreläsningar har en lättsam inramning med ett innehåll som tar upp det som paradoxalt nog ofta är betydligt svårare än uppdraget på anställningsavtalet.

Nämligen avtalet om hur vi ska kommunicera med vår omgivning på jobbet.

Johan jobbar med följande utmaningar och utvecklingsområden

Våra relationer på arbetstid, känslor och kommunikation, vi är varandras arbetsmiljö, stresshantering, framgångsrik feedback, arbetsglädje, självledarskap, förändringsprocesser, motivation, ansvar, förhållningssätt, teambuilding, ledarskap, medarbetarskap, kollegialt lärande, och hur vi kan utveckla våra relationer på arbetstid.

Föreläsningar som passar för små och stora grupper

Johan föreläser för större eller mindre grupper. Det kan vara den lilla personalgruppen, hela företaget / affärsområdet / organisationen eller på konferensen.

Bokningsförfrågan