Blogg

Lyssna på avsnitt 2 av Podcasten

Lyssna på avsnitt 2 av ” Johan Berger Att Leda Med Omsorg Podcast”
Möt Evelina Gustafsson Enhetschef Åtvidabergs kommun i ett samtal om nyfikenhet, mod och ungt ledarskap.

Podcasten med intressanta ledarskapsresor

Jag är superglad över att kunna presentera Monica Fallesen som vår nästa gäst i avsnitt #7 av podcasten Att leda med Omsorg!

Avsnittet spelas in i Jörgen Wärnströms studio Lyckan den 23 april och publiceras sedan torsdagen den 26 April. Då kan Du lyssna här!

Monica är aktuell med att tillträda som ny Regionchef på Aberia från och med den 15 maj, efter att senast ha varit en uppskattad affärsområdeschef inom Höganäs Omsorg AB i Skåne. Jag förstår att hon är en uppskattad ledare eftersom jag själv har träffat henne under en av mina sessioner:-)

Du bjuds under avsnitt #7 in till att ta del av ett intressant och lärande ledarskapssamtal. Teman: hur vågar man byta jobb i vår samtid? Skillnader och liknelser mellan att arbeta inom privat /kommunal verksamhet? Förebilder i ledarskapet? Vård & omsorg vart är vi på väg någonstans?

Möt oss snart alltså i ett innerligt samtal om ledarskap, samtiden och vårt kära vård och omsorg.

Teamutveckling för kirurgiska och urologiska kliniken

Tack kirurgiska och urologiska kliniken grupp 1, Universitetssjukhuset Linköping, Region Östergötland för en utvecklande eftermiddag tillsammans!
Jag glömde visst att jag var på ett jobb. Så kan det bli när det är riktigt roligt på jobbet! Kram till Er:-)

Bokreleasefest på Ljunghaga Höganäs Omsorg

Tack Höganäs Omsorg AB för en fin bokreleasefest på Ljunghaga vårdboende i Skåne!
Det var också de första boksigneringarna jag någonsin gjort i mitt nya sköra författarliv. Bara en sån sak…

Inspirationsföreläsning

Vårens planeringsdagar är extra viktiga i år.

Inspirationsföreläsning

Vårens planeringsdagar är extra viktiga i år. I en samtid där arbete inom människovårdande yrken för både medarbetare och ledare kanske är mer krävande än någonsin är inspiration och ny energi numera en central del för att kunna nå målen i uppdraget. Johan får personal och chefer att hitta drivkraften som håller i sig. Inspiration på jobbet är bara förnamnet.

Skicka en bokningsförfrågan idag!

Heldag i Malmö med Förenade Care

Tack personal, brukare, anhöriga och ledare vid Förenade Care Personlig Assistans Skåne för en innerlig och fin dag tillsammans i Malmö!
Relationellt lärande i tvär-perspektiv är fantastiskt kul

Releasefest för årets inspirationsbok i vården

Nu blir det releasefest för årets inspirationsbok inom vården ”Reflektioner till kaffet”.

Platsen för festen är såklart inom just vård och omsorg! Närmare bestämt på Ljunghaga vårdboende den 15 mars kl. 14:00. Boendet drivs av det helägda kommunala bolaget Höganäs Omsorg AB , Höganäs kommun i Skåne.

Vill Du som extern gäst eller som media delta i evenemanget skickar Du en ackrediteringsförfrågan till Johan via e post på johan@johanberger.com Bokförlaget Komlitt och Johan hoppas på en legendarisk eftermiddag.

Köp boken här!