Idag firar jag 10-års jubileum som coach

Idag firar jag 10 år! Det är ett decennium sedan jag startade mitt konsultföretag som coach föreläsare och handledare.

Sedan jag med skakiga ben under ett sent 2009 tog mina första steg som coach har jag haft ca 1700 uppdrag/sessioner från norr till söder.

Jag har träffat chefer, ledare och medarbetare i deras svåraste stunder och deras gladaste ögonblick. Sett människor växa och andra ge upp. Mycket skratt och gråt från deltagare och ibland från mig själv. Människor som äntligen förstått varandra och sig själva.

Jag har delat ut ett berg av pappersnäsdukar genom åren. Jag har gjort bort mig och gjort succé. Slitit med att få det att gå ihop ekonomiskt och levt som en kung.

Ändå har jag inte gjort mina 10,000 timmar ännu, men är nu en bra bit på vägen. Nu fortsätter jag 10 år till. Välkomna att kontakta mig!

Och på frågan om det egentligen är så klokt att kliva ut ur en trygg anställning in i ett eget otryggt entreprenörskap, så svarar jag att det är inte klokt utan vansinnigt. Vansinnigt roligt. Vansinnigt jobbigt och otryggt. Vansinnigt lärande. Precis som livet.

Idag firar jag 10 års jubileum. Imorgon ses vi någonstans i Sverige!

Gör en bokningsförfrågan här!

 

Etiketter: ,