Föreläsare som livsstil

Just nu är det mycket resor för mig. Coach på turné. Hotellrum och nya möten med ledare och medarbetare flera gånger i veckan. Efter mina sessioner oavsett om det är små eller stora grupper, heldagar eller några timmar så är jag helt slut. Utpumpad. Att se, höra och bekräfta människor tar mycket energi. Alla livsresor, problem och utmaningar är starkt. Och jag ger verkligen allt under utbildning, föreläsning eller samtal. Det vet Du som varit med. Tur då att jag får så otroligt mycket energi och kärlek tillbaka. Jag har mina ritualer för att ladda batterierna och de är effektiva. Redan några timmar efter genomfört uppdrag uppfylls jag av ny kraft. Redo för nya utmaningar. Min livs och yrkesresa har gett mig förmånen att få träffa fantastiska människor dagligen som längtar efter positiv förändring. Att vara föreläsare är verkligen en livsstil. Och jag älskar verkligen mitt jobb.