Handledning och familjekänsla

Ett nytt trevligt möte och en ny bekantskap med en platschef inom Attendo IOF Sthlm. Jo, nyligen var jag med i min första upphandling efter sju år som coach. Jag var först lite skeptisk eftersom uppdragen trillat in bra ändå och jag är lite av en easy rider.

Men nu när jag faktiskt vann och blev centralt upphandlad av Attendo, som handledare (vilket är ett av mina tre ben i min verksamhet) måste jag säga att det är väldigt roligt att också knyta an lite mer till uppdragsgivaren och få lite familjekänsla ute på vägarna i mötet med olika verksamheter. Det kan jag behöva.

Men eftersom jag också är den jag är så trivs jag också med frihetskänslan vilket innebär att min famn är öppen för alla. Alla Ni Kommunala, privata och regionala utförare inom vård & omsorg, hälso-och sjukvård som också vill knyta an till mig som innerlig coach föreläsare och handledare och skapa lite familjekänsla, välkomna att höra av Er.